Trustpilot

Integritetspolicy

Kund- och sekretesspolicy

Vi säljer inte personuppgifter vidare och lämnar inte ut dina personuppgifter till andra, de är endast registrerade i vår kundkatalog. Du kan när som helst få din information raderad.

För att du ska kunna ingå ett avtal med Cool Creative Co IVS behöver vi följande information:
. Namn
. Adress
. Telefonnummer
. E-postadress

Vi gör registreringen av dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varorna till dig.

Personuppgifterna registreras hos Cool Creative Co IVS och lagras i upp till fem år, varefter informationen raderas.

När vi samlar in personuppgifter via vår webbplats ser vi till att det alltid görs genom att ge ditt uttryckliga samtycke, så att du informeras om exakt vilken information som samlas in och varför.

Vd:n och medarbetarna på Cool Creative Co IVS har tillgång till den information som registrerats om dig.

Controllern för Cool Creative Co IVS är: Daniel Phillips

Vi lagrar och överför inte kundinformation krypterad.

Som registrerad hos Cool Creative Co IVS har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att få veta vilken information som är registrerad om dig. Du har dessa rättigheter i enlighet med den danska personuppgiftslagen och du kontaktas i samband med detta kontakt@havafiesta.dk.

Cookies
I http://havafiesta.dk används cookies i syfte att optimera webbplatsen och dess funktionalitet, vilket gör besöket så enkelt som möjligt för dig.

Du kan när som helst radera cookies från din dator, se anvisningarna på Webbshopcookies och sekretesspolicy.

Logga statistik
Vi använder en loggstatistik på http://havafiesta.dk, vilket innebär att ett statistiksystem samlar in information som kan ge en statistisk bild av hur många besökare vi har, var de kommer ifrån och var på webbplatsen det finns kvar etc.

Loggstatistiken används endast i syfte att optimera Cool Creative Co IVS webbplats.

Konsumentskydd

Läs mer om ditt skydd som konsument när du köper via en PensoPay-betalningslösning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/