Om os


Hos Cool Creative Company er vi drevet af at gøre kold kaffe til noget sjovt, nemt og festligt. Vi tror på at god iskaffe skal være let tilgængeligt og samtidig smage som lavet af en barista. Vi har derfor skabt vores HAVAFIESTA iskaffe serie, der med dens sjove smagsvarianter giver dig et strejf af frihed når som helst på dagen.

Vi er en dansk virksomhed med en dansk sans for kvalitet, sikkerhed og troværdighed. Vi ønsker at gøre dine grå dage mere farverige og dine glade dage til en fest.

Som vores virksomhedsnavn Cool Creative Company hentyder til, så tør vi godt være de nye i klassen, der tager kaffe fra en hyggelig drik til noget der giver et smil på læberne.

Vi tror på at alt god kaffe bliver skabt af gode værdier og et godt miljø, derfor har vi særligt fokus på bæredygtighed, gennemsigtighed og selvfølgelig god smag.

Bæredygtighed

Her hos Cool Creative Company er bæredygtighed mere end bare klimapolitik. Vi tror på at al forretning er skabt mellem mennesker, så derfor har vi fokus på at alt vores kaffe kommer fra Rainforest Alliance farme og er UTZ certificeret. Vi ønsker at kunne levere et produkt uden plastik, og af materialer der kan genbruges igen og igen.

Vi vælger derfor også kun leverandører der er tæt på vores produktionsfaciliteter for at nedbringe transport og samtidig sikre et ordentligt værdisæt i vores værdikæde.

Gennemsigtighed

For at sikre, at vores produkter er af højeste kvalitet, så har vi et stort fokus på gennemsigtigheden igennem hele rejsen. Her snakker vi fra kaffefarmene, til materialeleverandørerne, til vores produktionskrav og endelige produkt der kommer ud i butikker lige efter tapning.

Den gode smag

Vi tror på at god smag kommer fra passion, ægthed og kærlighed. Vi bruger derfor ikke de billige kunstige alternativer. Vi er i konstant dialog med vores kunder, butikker og internt omkring den smagsoplevelse vores produkter leverer. Vi er altid af den overbevisning at stræben efter den perfekte smag er vores uendelige rejse, og at hellere vente med at lancere en smagsvariant til den er 100% fintunet. Vi sætter en dyd i oprigtigt smagshåndværk så du altid bliver glad når du drikker vores iskaffe.